Bandipur

Tenim "sort" i ens podem llevar algo més tard ja que està tot ben tapat per la boira i no s'hi veu res de res, així que no anem a veure les panoràmiques.

Tot i així ja estem en peu a les 6:00 am ! Esmorzem i pujem a veure la vila mediaval de Bandipur. Es conserva fantàsticament bé, gràcies a les inversions directes de restauració que es fa amb els diners que ingressen del turisme.

Els edificis són autèntiques cases newars de fusta tallada i teulades de pissarra, sembla que s'hagi parat el temps uns quants segles enrera.

La seva situació elevada i els seus carrers empinats no permeten el trànsit de vehicles.





Però tenim un contratemps, han trucat al Shishir i li han dit que s'ha mare ha caigut i s'ha trencat el meluc... Així que es veu obligat a tornar a Kathmandú per uns dies (la societat patriarcal del Nepal no deixa que s'encarreguin de temes de papeleos i tal amb els hospitals, com és el cas, a les dones que serien les germanes, i és ell qui ha d'anar per que es pugui moure el tema...!).

Li diem que no ens fa res tornar amb ell i canviar els plans lleugerament però el tarannà Nepalès de cortesia del Shishir diu que nanai de la xina (o del Nepal :P) i avisa a un colega al que li passarà el tema del trèkking perque nosaltres puguem continuar sense canvis en el previst...

Així doncs acabem a Pokhara, que demà visitarem amb dedicació, i ens acomiadem del Shishir i el Pasha emplaçant-nos a retrobar-nos quan tornem a Kathmandú !



El colega del Shishir ja ens ha repetit 20 vegades el seu nom i sóm incapaços de comprendre'l... així que com que ens fa vergonya tornar a preguntar-li per 21 vegada, li direm Shiruka !

Ah sí !!! m'ho deixava... de camí a Pokhara hem estat aturats una bona estona a la carretera per una protesta local (ni idea del motiu). És més o menys habitual trobar-se amb alguns d'aquests talls de carretera quan viatges pel Nepal...

El que sí que visitarem de Pokhara avui ja solets serà la gastronomia que ofereixen a la diversitat de cuines internacionals que ocupen els carrers a la vora del llac. ;D

Menjar italià de put... mare amb les millors pizzes de Pokhara al Café Concerto i per acabar el dia un sopar de les millors carns del país a un preu molt econòmic...



Per menys de 3 euros !!!

Pots trobar música en viu en molts dels pubs de la zona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Quant a nosaltres

Agost 2009

          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

L'hora al Nepal

Temps Actual

Kathmandu