Gorkha

Ahir va haver un moment que es va obrir el cel i es van veure les muntanyes !!! fins aleshores no ens crèiem que el Nepal tingués muntanyes... no views, no mountains ! je je je

Tenim un llarg recorregut fins a Gorkha, potser dura unes 4-5 hores. Fa bastanta calor després de la fresqueta que teníem ahir als 2400 mts d'alçada de Daman.

Gorkha és un important centre de peregrinació sobretot per l'ètnia newar. El seu passat polític està lligat als reis Shah considerats els fundadors del modern Nepal.



El major atractiu és el temple Gorkha Durbar, antic palau dels Shah, situat al capdamunt d'uns 1.500 inacabables esglaons... Així doncs que ens disposem a fer la segona suada en dos dies (potser és part de l'entrenament pre-trekking ??? :P).

Per entrar a les instal·lacions no es deixa accedir amb aparells fotogràfics, llevat que paguis una petita taxa, que paguem gustosament ja que l'entrada en sí al temple és gratuïta. També cal deixar tot el material de cuir a l'exterior del recinte en unes petites caixes de fusta habilitades per a posar un candau de seguretat i tot (que l'has de dur tu mateix)



Aquí és a on es fan els sacrificis dels animals que porta la gent per beneïr la familia...



I es veu que quan ho fan a "lo grande" la sang de les bèsties arriba fins a abaix de tot al poblat, aquí :



Avui ja se'ns ha fet massa tard per visitar Bandipur, així que ho deixerem per demà ben aviat...

Com ja dèiem hi ha molts pocs turistes ara al Nepal, i al nostre allotjament sembla haver només 3 habitacions ocupades i taxan taxan taxan ... una d'elles ocupada per catalanes !!! je je je, ja hi sóm amb les casualitats ! Així que hem acabat el dia sopant plegats en una agradable vetllada de xerrameca entre paisans !!! ;D

Demà oju, que ens amenacen els guies de llevar-nos cap a les 5 a.m per veure vistes (si el temps acompanya) :S

Si no acompanya, en Shishir ens deixarà dormir... una horeta més ! :P

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Quant a nosaltres

Agost 2009

          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

L'hora al Nepal

Temps Actual

Kathmandu