Pokhara

5 a.m RIIIIIIING RIIIIIIIING !!!!!!!!!!

Caixoenlostia ! Avui sí ! En Shiruca ens desperta aviat per anar a veure vistes ... (que pesats ! :P)

I vaja, que després de tant matinar ni vistes ni osties ! Plou i torna a fer boira al mirador a on ens porten... I és que ens sembla que els pobres guies es capfiquen molt en el tema panoràmica i, de fet, el que ells ens volen mostrar són les panoràmiques dels cims més alts, els que estan més lluny i que com és lògic i ja sabíem, en aquesta època des de les ciutats els cims "emblemàtics" acostumen a quedar tapats pels núvols...

Però Nepal no només és fer una foto a una muntanya alta, hi ha molt més i és el que ens està encandilant aquests cinc dies que portem al país i, que viscuts intensament, sembla que en siguin molts més. Nepal és la gent, les diverses ètnies, els costums, les vestimentes, els poblets, la "manera de conduir" :S i les panoràmiques les trobes a tot arreu, en els poblats, els camps, les muntanyes (no tant altes), els temples, pagodes, monuments, etc... A cada pasa que fas ja et quedes encuriosit amb qualsevol escena de la vida quòtidiana...





Doncs avui hem estat donant una volta turística amb el Shiruca per tot Pokhara. Ens han encantat especialment els temples de diverses religions que hem anat visitant.







També ha estat divertit el topar-nos amb una procesó de nens ballant pel carrer i una espècie de mini-gegants tots ells amb vestits tradicionals de festa... Estem en època de diversos festivals de la ètnia Newar.



Demà ja comencem un trekking de 4 dies, així que si fins ara ha estat escasa la conexió a Internet, aquests següents dies será nula ! Esperem que el temps més o menys acompanyi i disfrutem de l'experiència per poder-ne donar els detalls un cop tornem.

5 comentaris:

Roger ha dit...

I us podeu comunicar amb els nepalís? English, nepalí? Són simpàtics amb els guiris?

Anònim ha dit...

un forta abrassada dsd Lima Limon !!

Albert ha dit...

La veritat es que l'album que fareu serà maco amb la diversitat que esteu comentant

Marta ha dit...

Os había escrito un mensaje hace un par de días y no lo veo!
Segri y Xavi, cuidado con el trekking y haced muchas fotos para que luego nos muramos de envidia.
Tengo una petición: especias, especias, especias...es posible??

SaXa ha dit...

Amb la gent local ens comuniquem sobretot amb signes ... je je je, be i algo d'angles (perdoneu els accens que aqui no arriben :P)

Abrazos a los Peruanos !!!!!

Si, una vez en Kathmandu creo que encontraremos todas las especies que queramos.

Fins la propera !

Toma Trekking !!!

Publica un comentari a l'entrada

Quant a nosaltres

Agost 2009

          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

L'hora al Nepal

Temps Actual

Kathmandu