Daman

Hem dormit bé !

Tampoc ha fet tanta calor com ens vem pensar ahir a la nit que tindríem quan ens vem adonar que l'aire acondicionat estava espatllat (tampoc ens va sorprendre massa :P).

Baixem a esmorzar unes torradetes i mermelada... La gent de l'hotel és molt simpàtica, somriuen a la mínima i molt agradable...

Encarrilem doncs el dia pujant al cotxe i obrint via cap a Daman sortejant de nou la terrible polució que es respira a la capital.

Amb una paradeta pel camí arribem a Daman, un poblet petitó envoltat d'una boira intensa. Un cop al nostre allotjament, en aquest cas té cara i ulls ! és molt guapu (dintre del nivell nepalès, està clar), les habitacions estan apartades en mini-estances i tot enmarcat enmig de la muntanya verdaaa verdaaa i més verdaaaaa... Ens trobem a 2.400 mts d'alçada.

Des d'aquest indret es gaudeixen d'unes escel·lents vistes panoràmiques dels Himalaia... quan no hi ha boira... :P

Després de dinar ens acostem al temple de Daman. Ens semblava que estava a prop al veure les banderes tibetanes que l'anunciaven a peu de carretera, però un cop entrem en el bosc, fem una bona suada fins a arribar al temple. Tot el recorregut està farcit de les banderetes tibetanes les quals van llençant les pregaries de la gent al ser acariciades pel vent... Es podria anomenar ben bé la "flags city" !





Per a dutxar-nos avui no s'ha pogut evitar una autèntica escavatxina d'escarvats.. sí sí, en sèrio, si no ompliem un plat de sopa entre els escarvats i els mosquits que hem masacrat no ompliem res... així que després del trauma, la Sandra s'ha pogut dutxar amb "total tranquilitat"... je je je, bé, encara s'ha vist volar alguna sabatilla però tot dintre dels paràmetres esperats... XD

Portem un dia i mig al Nepal i ja hem tastat els trets que s'anunciaven dins d'aquesta època de l'any ... El Monzó ha fet acte d'aparició amb unes bones pluges i deixant el cel tot ennuvolat... I d'altra banda, la pau i tranquilitat que s'hi respira un cop surts del tumultuós Kathmandú enriquida per la notoria absència de turistes per l'època de l'any en la que ens trobem.

Acabem el dia amb unes partidetes al "cinquillo" amb el Shishir... Coi com apren aquest home de la gent que passa per aquí..! el "cinquillo" jo ni el coneixia... XD


PD : Constatem que és fa molt dificil trobar Internet !!!

3 comentaris:

Mila ha dit...

Hola, per fin hens podem comunicar, ja he vist el que heu fet fins ara, el trolin es porta molt bé, el Roger i la Bego están aquí muns dies,buenu que continueu fen cossetes i que hu passeu molt bé.

Unknown ha dit...

Segri! me alegro de que te hayas podido dar una buena ducha!

Anònim ha dit...

Ya hemos leido las consecuencias del trekking, y visto hasta los comentarios del día 12

Pedro y Mari

Publica un comentari a l'entrada

Quant a nosaltres

Agost 2009

          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

L'hora al Nepal

Temps Actual

Kathmandu