NAMASTE KATHMANDU

La primera impressió que ens entra un cop arribem a Kathmandú xoca una mica, la veritat és que impressiona una mica la ciutat, en quant a intensitat en la polució ambiental, olors, aglomeracions de gent als carrers... Per no dir de l'aeroport de la capital del país que no deixa de ser un petit edifici d'un parell de plantes.

L'exèrcit habita els carrers amb total normalitat enmig de la població civil i és usual veure tropes de soldats passejant-se amb ametralladores o rifles.

Arribem a l'aeroport i allà ens està esperant en Shishir ! ens l'havíem imaginat més gran, però no deu passar dels 30 i pocs... Ens porta cap al cotxe del Pasha, un cotxe una mica tronat... XD

Finalment arribem a l'hotel, a on tenim una habitació "de luxe". Ja sabíem que "de luxe" no seria el mateix del que nosaltres coneixem, però realment és bastant "cutrecilla"... l'hotel és el Blue Horizon.

Ja és fosc i estem cansats de tot el viatge desde Barcelona però ens decidim a acceptar l'oferta d'en Shishir per anar a sopar a un restaurant típic nepalès. El restaurant cau a prop de l'hotel, al entrar cal deixar el calçat i entrar descalç, ens marquen el front amb el "tika" (pot ser una variant entre iogurt, arròs i sindur, pols vermella, representa el 3er ull que tot ho veu i tot ho sap, aquesta bendició és com un reconeixement de la presència divina i una senyal de protecció pels que ho reben) . Seiem (a terra) a la nostra taula. El jalar és molt bo, primer fem una mica d'entrants i després arriba el plat principal quan ja teníem l'estòmac ple i algun peu mig adormit... :P Tot el sopar es fa amb música en viu i de tant en tant amb alguns ballarins que ens ofereixen diverses danses autòctones.

El llit ens espera que ha estat un dia moooolt llarg !

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Quant a nosaltres

Agost 2009

          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

L'hora al Nepal

Temps Actual

Kathmandu